Matvetesallad med fetaost och rödbetor

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
30min

En matig sallad med fetaost och rödbetor. God som huvudrätt, eller som tillbehör till grillat.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
färska rödbetor
1 dl
solrosfrön
Extra jungfruolivolja Classico, till rostning av solrosfrön
1-2
morötter
4-6
salladslökar
färsk mynta, hackad
1 frp
Fetaost, á 150 g
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Rödbetorna kan även vara varma när de blandas i.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.