Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka rödbetorna mjuka, dra av skalet och låt svalna.

Skär i bitar eller i klyftor.

Rosta solrosfröna i en stekpanna med några droppar olivolja.

Skölj matvetet, skala och strimla morötterna.

Strimla salladslöken.

Vänd ihop matvete och morötter med olivolja och vinäger.

Blanda i rödbetor, mynta, salt och svartpeppar.

Lägg upp på tallrik eller i skål.

Toppa med smulad fetaost, rostade solrosfrön och lite extra olivolja.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Rödbetorna kan även vara varma när de blandas i.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.