Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka rödbetorna mjuka, dra av skalet och låt svalna.

Skär i bitar eller i klyftor.

Rosta solrosfröna i en stekpanna med några droppar olivolja.

Skölj matvetet, skala och strimla morötterna.

Strimla salladslöken.

Vänd ihop matvete och morötter med olivolja och vinäger.

Blanda i rödbetor, mynta, salt och svartpeppar.

Lägg upp på tallrik eller i skål.

Toppa med smulad fetaost, rostade solrosfrön och lite extra olivolja.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Rödbetorna kan även vara varma när de blandas i.

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.