Mama Theresas pasta med prosciutto crudo

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)
45min

Prosciutto crudo är en italiensk, lufttorkad skinka som passar utmärkt med rostade paprikor, olivolja, plommontomater och vitlök i en god pasta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
röda paprikor rostade, skalade och tärnade
Extra jungfruolivolja Classico att ringla över paprikorna
1 fpk
Zeta Plommontomater
1
vitlöksklyfta krossad
1 fpk
Prosciutto Crudo strimlad
2 krm
peperoncino flarn
1 tsk
salt
2 krm
svartpeppar nymald
1 dl
färska örter hackade tex persilja, timjan och basilika

Gör så här

Lämna ett svar till Ingrid Petterson Avbryt svar

Bli inspirerad av Zeta

Tävla om fina grytor och stekpannor från Smeg

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.