Mama Theresas pasta med prosciutto crudo

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)
45min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Prosciutto crudo är en italiensk, lufttorkad skinka som passar utmärkt med rostade paprikor, olivolja, plommontomater och vitlök i en god pasta.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
röda paprikor rostade, skalade och tärnade
Extra jungfruolivolja Classico att ringla över paprikorna
1
vitlöksklyfta krossad
1 fpk
Prosciutto Crudo strimlad
2 krm
peperoncino flarn
1 tsk
salt
2 krm
svartpeppar nymald
1 dl
färska örter hackade tex persilja, timjan och basilika

Gör så här

Lämna ett svar till Ingrid Petterson Avbryt svar

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.