Mama Theresas pasta med prosciutto crudo

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
45min

Prosciutto crudo är en italiensk, lufttorkad skinka som passar utmärkt med rostade paprikor, olivolja, plommontomater och vitlök i en god pasta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
röda paprikor rostade, skalade och tärnade
Extra jungfruolivolja Classico att ringla över paprikorna
1
vitlöksklyfta krossad
1 fpk
Prosciutto Crudo strimlad
2 krm
peperoncino flarn
1 tsk
salt
2 krm
svartpeppar nymald
1 dl
färska örter hackade tex persilja, timjan och basilika

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.