Lyxig Tiramisu med kaffeglass

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)
4tim 20min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

En lyxigare Tiramisu med kaffeglass, chokladkaka och mascarponemousse. En underbar avslutning på en italiensk middag.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Kaffeglass
4 dl
mjölk
1 msk
glykos
1,5 dl
strösocker
5
ägggulor
25 g
hela kaffebönor
1
gelantinblad
0,25 dl
Amaretto
Choklad-spongecake
6
ägg
1 3/4 dl
strösocker
1 1/4 dl
6 msk
kakao
Vispad mascarponemousse
1/2 dl
bryggkaffe
1,5 dl
mjölk
1
vaniljstång
3
äggulor
1 dl
strösocker
1
gelatinblad

Gör så här

Tips!

Om du har en gräddsifon hemma, så kan du med fördel använda den istället för en spritspåse för att få en riktigt fluffig spongecake.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.