Lax alla carpaccio

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)
10min

På buffébordet passar alltid tunt skivad gravad eller rökt lax. Här serverad tillsammans med en smakrik vinägrett.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 1/2 msk
4 msk
Zeta Creme av gröna oliver, à 140 g
1 1/2 msk
rucola
10 skivor
tunt skivad lax gravad eller rökt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Sommarens alla grillrecept

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Buffémat med italienska smaker

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.