Lax alla carpaccio

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)
10min

På buffébordet passar alltid tunt skivad gravad eller rökt lax. Här serverad tillsammans med en smakrik vinägrett.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 1/2 msk
4 msk
1 1/2 msk
rucola
10 skivor
tunt skivad lax gravad eller rökt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.