Kikärtsbollar med krispig sallad, pesto, tomatsås vitlökscreme

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)
50min

Goda kikärtsbollar med inspiration från det italienska köket. Serveras med hemmagjord tomatsås och vitlökscreme.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Kikärtsbollar
1
ägg
2
vitlöksklyftor, pressad
2 msk
italiensk salladskrydda
2 msk
oregano, torkad
1 dl
havregryn
2 dl
1 1/2 dl
tomatsås (finns länk i beskrivning)
Snabbpicklad rödlök
1
rödlök
1/2 dl
vatten
Vitlökscreme
1
vitlöksklyfta, pressad
salt
nymalen svartpeppar
Till servering
salladsblad, Isbergssallad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.