Pilgrimsmusslor med Prosciutto di Parma och ärtpuré

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 11 ingredienser

En lyxig förrätt med fina smaker från prosciutto di parma och pilgrimsmusslor tillsammans med en krämig ärtpuré. Perfekt till en härlig helgmeny eller som en förrätt på nyår.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
12 st
pilgrimsmusslor
2 dl
gröna ärtor
2 msk
1 msk
citronsaft
1
citron, rivet skal
salt
nymalen svartpeppar
1 dl
naturella mandlar
Färska ärtskott till garnering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)

Vad tycker du?

1 kommentar

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco