Halloumisallad med marinerade bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (88)

(88)
1tim 30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

En matig och färgrik halloumisallad som också är glutenfri. Den passar lika bra till buffébordet som till lunch.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 burk
Zeta Creme av Gröna Oliver 70 g
1 frp
Halloumi 150 g
10 st
cocktailtomater
1/2
gurka
1
avokado
1/2 påse
rucola 70 g
1/2 dl
rostad mandel
1/2 kruka
basilikablad

Gör så här

Tips!

Självklart går det lika bra att grilla halloumi och dela upp den i bitar. Perfekt sommarmat!

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

NYHET! Tunna crostini

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.