Halloumisallad med marinerade bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (86)

(86)
1tim 30min

En matig och färgrik halloumisallad som också är glutenfri. Den passar lika bra till buffébordet som till lunch.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 burk
Zeta Creme av Gröna Oliver 70 g
1 frp
Halloumi 150 g
10 st
cocktailtomater
1/2
gurka
1
avokado
1/2 påse
rucola 70 g
1/2 dl
rostad mandel
1/2 kruka
basilikablad

Gör så här

Tips!

Självklart går det lika bra att grilla halloumi och dela upp den i bitar. Perfekt sommarmat!

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Äntligen är årets Novello här!

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.