Recept från Zeta. Halloumisallad med marinerade bönor och soltorkade tomater_li

Halloumisallad med marinerade bönor

En matig och färgrik halloumisallad som passar lika bra till buffébordet som till lunch.

Tillagning
Marinering

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda de avrunna bönorna med olivcreme.

Låt stå i minst en timme, gärna i kylen över natten.

Skiva halloumin i tunna skivor och stek på hög värme i rikligt med olivolja.

Skär tomater, gurka och avokado i önskad storlek och sprid ut på ett stort fat tillsammans med oliver, rucola, bönor och halloumi.

Hacka mandlarna och strö dem över salladen.

Toppa med basilikablad och avsluta med att ringla över lite balsamico och olivolja.

Servera genast.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Självklart går det lika bra att grilla halloumi och dela upp den i bitar. Perfekt sommarmat!
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.