Halloumisallad med marinerade bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (79)

(79)
1tim 30min

En matig och färgrik halloumisallad som också är glutenfri. Den passar lika bra till buffébordet som till lunch.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Halloumi 150 g
10 st
cocktailtomater
1/2
gurka
1
avokado
1/2 påse
rucola 70 g
1/2 dl
rostad mandel
1/2 kruka
basilikablad

Gör så här

Tips!

Självklart går det lika bra att grilla halloumi och dela upp den i bitar. Perfekt sommarmat!

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.