Hallonsmulpaj med balsamico och olivolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

En syrlig och fräsch hallonkompott, toppad med söt och krispig smulpaj.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Hallonkompott
500 g
färska hallon ev delad
1 tsk
citronskal
1 msk
florsocker
1 tsk
florsocker
1 nypa
salt
Pajdeg
1 dl
strösocker
1/2 tsk
vaniljsocker
2 1/2 dl
vetemjöl
1/2 dl
potatismjöl
2
citroner rivet skal

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.