Grynotto med rostad pumpa

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)
45min

Variant på risotto men med olika gryner. Tillsammans med rostad pumpa, parmesan och vitlöksstekt svamp blir det en härlig rätt med mycket smak.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostad pumpa
1/2
butternutpumpa
färsk rosmarin
1 tsk
salt
Grynotto
1
bananscharlottenlök
2
vitlöksklyftor
5 dl
vatten
2 tärningar
grönsaksbuljong
1
citron
Vitlöksstekt svamp
300 g
trattkantareller
2
vitlöksklyftor
olivolja
salt
20 g
bladpersilja
1 dl
hasselnötter
100 g
mascarpone

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.