Grynotto med rostad pumpa

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
45min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Variant på risotto men med olika gryner. Tillsammans med rostad pumpa, parmesan och vitlöksstekt svamp blir det en härlig rätt med mycket smak.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostad pumpa
1/2
butternutpumpa
färsk rosmarin
1 tsk
salt
Grynotto
1
bananscharlottenlök
2
vitlöksklyftor
300 g
Zeta gryner
5 dl
vatten
2 tärningar
grönsaksbuljong
1
citron
Vitlöksstekt svamp
300 g
trattkantareller
2
vitlöksklyftor
salt
20 g
bladpersilja
1 dl
hasselnötter
1/2 frp

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

NYHET! Tunna crostini

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.