Grynotto med rostad pumpa

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
45min

Variant på risotto men med olika gryner. Tillsammans med rostad pumpa, parmesan och vitlöksstekt svamp blir det en härlig rätt med mycket smak.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostad pumpa
1/2
butternutpumpa
färsk rosmarin
1 tsk
salt
Grynotto
1
bananscharlottenlök
2
vitlöksklyftor
300 g
Zeta gryner
5 dl
vatten
2 tärningar
grönsaksbuljong
1
citron
Vitlöksstekt svamp
300 g
trattkantareller
2
vitlöksklyftor
salt
20 g
bladpersilja
1 dl
hasselnötter
1/2 frp

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.