Recept från Zeta: Grönsallad med parmesan och hallonbalsamico

Grönsallad med parmesan och hallonbalsamico

Gör en sallad på rädisor, gröna blad och rödlök och krydda med en god vinägrett med hallonbalsamico

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 200 g blandad sallad t.ex. rucola, frisée-, ekbladsallad
  • 10-12 rädisor skivade
  • 1 liten rödlök tunt skivad
  • salt
  • en bit Zeta Parmigiano Reggiano 30 mån

    Zeta Parmigiano Reggiano 30 mån

    Läs mer
  • peppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.

Riv salladen i bitar och blanda med rädisor och rödlök i en skål.

Vänd ner vinägretten.

Smaksätt salladen med salt och peppar.

Hyvla över parmesanost och servera.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Salladsblad som börjat sloka behöver inte vara förlorade. Lägg dem i iskallt vatten en stund före serveringen så får de tillbaka sin spänst.
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.