Recept från Zeta: Grönsallad med parmesan och hallonbalsamico

Grönsallad med parmesan och hallonbalsamico

Gör en sallad på rädisor, gröna blad och rödlök och krydda med en god vinägrett med hallonbalsamico

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 200 g blandad sallad t.ex. rucola, frisée-, ekbladsallad
  • 10-12 rädisor skivade
  • 1 liten rödlök tunt skivad
  • salt
  • en bit Zeta Parmigiano Reggiano 30 mån

    Zeta Parmigiano Reggiano 30 mån

    Läs mer
  • peppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.

Riv salladen i bitar och blanda med rädisor och rödlök i en skål.

Vänd ner vinägretten.

Smaksätt salladen med salt och peppar.

Hyvla över parmesanost och servera.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Salladsblad som börjat sloka behöver inte vara förlorade. Lägg dem i iskallt vatten en stund före serveringen så får de tillbaka sin spänst.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.