Grönsallad med parmesan och hallonbalsamico

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
30min

Gör en sallad på rädisor, gröna blad och rödlök och krydda med en god vinägrett med hallonbalsamico

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
blandad sallad t.ex. rucola, frisée-, ekbladsallad
10-12
rädisor skivade
1
liten rödlök tunt skivad
salt
peppar
Vinägrett
1/2 dl
Zeta Balsamico Hallon
1/2 dl
1/2 tsk
salt

Gör så här

Tips!

Salladsblad som börjat sloka behöver inte vara förlorade. Lägg dem i iskallt vatten en stund före serveringen så får de tillbaka sin spänst.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Tävla om fina grytor och stekpannor från Smeg

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.