Grönsallad med parmesan och hallonbalsamico

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Gör en sallad på rädisor, gröna blad och rödlök och krydda med en god vinägrett med hallonbalsamico

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
blandad sallad t.ex. rucola, frisée-, ekbladsallad
10-12
rädisor skivade
1
liten rödlök tunt skivad
salt
peppar
Vinägrett
1/2 dl
Zeta Balsamico Hallon
1/2 dl
1/2 tsk
salt

Gör så här

Tips!

Salladsblad som börjat sloka behöver inte vara förlorade. Lägg dem i iskallt vatten en stund före serveringen så får de tillbaka sin spänst.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

"TikTok-pastan" Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Hej då konservburken!

Från och med vecka 15 kommer alla våra bönor i tetra, en förpackning som bidrar med 52 procent lägre CO2-avtryck än en konservburk. Smaken är dock densamma och lika god som alltid.

Läs mer

Följ oss på våra sociala kanaler

Perfekt lunch! Goda och matiga sallader

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.