Grönsallad med parmesan och hallonbalsamico

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
30min

Gör en sallad på rädisor, gröna blad och rödlök och krydda med en god vinägrett med hallonbalsamico

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
blandad sallad t.ex. rucola, frisée-, ekbladsallad
10-12
rädisor skivade
1
liten rödlök tunt skivad
salt
peppar
Vinägrett
1/2 dl
1/2 tsk
salt

Gör så här

Tips!

Salladsblad som börjat sloka behöver inte vara förlorade. Lägg dem i iskallt vatten en stund före serveringen så får de tillbaka sin spänst.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.