Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 4 skivor ca 800 g kalvlägg med ben
  • 4 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Läs mer
  • 4 vitlöksklyftor hackade
  • 1 gul lök skuren i bitar
  • 1/2 fänkål skuren i bitar
  • 1/4 huvud savoykål
  • 1 köttbuljongtärning
  • 2 liter vatten
  • 200 g Zeta Casa Di Luca Fusilli Bucati
  • 1 röd paprika skuren i bitar
  • 1 fpk 200 g Zeta Stora vita bönor

    Zeta Stora vita bönor

    Läs mer
  • salt
  • peppar
  • 1 kruka persilja hackad
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Bryn kalvläggen i olivolja på båda sidor.

Lägg i en kastrull tillsammans med vitlök, gul lök, fänkål, kål, buljongtärning och vatten.

Låt småputtra under lock tills köttet är mört, ca 1,5 timme.

Späd eventuellt med mer vatten.

Koka pastan enligt anvisning på paketet.

Lägg ner paprikan, bönor och pasta i soppan,

Smaka av med salt och peppar.

Avsluta med persilja.

Servera med ett gott bröd.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.