Grönkålssallad med femgryn

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)
20min

Insalata di cavolo riccio e cinque cereali. Den populära grönkålen gör sig extra bra tillsammans med gryner i denna mättande sallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 liter
löst packad (150 g) grönkål mittstjälken borttagen
2 dl
pumpakärnor rostade
1 pkt
Dressing
1
citron juice (ca 1 1/4 dl) och rivet skal
1 msk
agavesirap alt. honung
3/4 dl
Zeta Casa Di Luca Intenso Olivolja
2
vitlöksklyftor pressade
Flingsalt och nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Servera antingen rätten ensam eller tillsammans med till exempel stekt lax. Salladen håller sig i kylen i 3-4 dagar. Överbliven sallad kan stekas upp i olivolja tillsammans med några oliver så blir det som en ny rätt på bara några minuter.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.