Grönkålssallad med femgryn

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
20min

Insalata di cavolo riccio e cinque cereali. Den populära grönkålen gör sig extra bra tillsammans med gryner i denna mättande sallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 liter
löst packad (150 g) grönkål mittstjälken borttagen
2 dl
pumpakärnor rostade
1 pkt
Dressing
1
citron juice (ca 1 1/4 dl) och rivet skal
1 msk
agavesirap alt. honung
3/4 dl
Zeta Casa Di Luca Intenso Olivolja
2
vitlöksklyftor pressade
Flingsalt och nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Servera antingen rätten ensam eller tillsammans med till exempel stekt lax. Salladen håller sig i kylen i 3-4 dagar. Överbliven sallad kan stekas upp i olivolja tillsammans med några oliver så blir det som en ny rätt på bara några minuter.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.