Grillad makrill med hirsmixsallad och chilimajonnäs

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Grillad makrill med tomat-topping och härlig hirsmix-sallad. Servera tillsammans med en kryddig chilimajonnäs. Perfekt sommarmiddag.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Makrill
1
citron
1 dl
vatten
1
vitlöksklyfta
4 st
makrillfiléer
salt
peppar
Hirsmixsallad
1 frp
1/2 burk
Soltorkade tomater Classico, avrunna och strimlade
1 kruka
persilja
1/2
citron
salt
peppar
Chilimajonnäs
1
äggula
1 tsk
ljus dijonsenap
2 dl
2 tsk
sambal oelek
1/2
vitlöksklyfta
salt

Gör så här

Tips!

Se till att skinnet verkligen är torrt på fisken och ha bra glöd så grillningen går snabbt.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)
Tack!

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco