Gazpacho
Kall tomatsoppa, lika god till lunch som till förrätt. Enkel att göra och lätt att förbereda, låt den gärna stå i kylen över natten, då tar smakerna ihop perfekt.
Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Du behöver inte sila soppan om du vill ha den lite matigare och mustigare.
Anna Holmqvist Dahl
Tips ta isbitar istället för vattnet. Riktig god som kall.
Göran
Synd att det inte går att skriva ut recepten utan bild. Dubbelt så mycket papper och flerdubbelt så mycket bläck är knappast ett bra miljöval…
Svarta Natten
Det går alldeles utmärkt att skriva ut recepten utan bilder.
Bara att markera texten, kopiera, klistra in i ordbehandlingsprogram och skriva ut.
Emma Olsson
Hej Göran,
Tack för att du hörde av dig! Jag ska absolut föra detta vidare till webbansvarig 🙂
Hälsningar
Emma från Zeta