Fullkornsbulgur & Quinoa med fetaost och oliver

Denna näringsrika rätt med fullkornsbulgur av durumvete och röd quinoa passar bra som en matig egen rätt, eller som tillbehör till fisk eller kyckling.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka upp rikligt med vatten och salta.

Häll i grynerna och koka i 8–10 minuter, rör om då och då.

Låt rinna av i ett durkslag.

Dela, gröp ur och tärna tomaterna under tiden.

Blanda ner dem i den kokta grynblandningen tillsammans med oliver, smulad fetaost, olivolja, salt, svartpeppar och färsk timjan.

Servera som egen rätt eller till fisk, kyckling eller grytor.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.