Fullkornsbulgur & Quinoa med fetaost och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
30min

Denna näringsrika rätt med fullkornsbulgur av durumvete och röd quinoa passar bra som en matig egen rätt, eller som tillbehör till fisk eller kyckling.

Ingredienser

portioner
3 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3 dl
Zeta Fullkornsbulgur & Quinoa 300 g
3
tomater
1 burk
Kalamataoliver urkärnade 290 g, avrunna
1
Fetaost 150 g
2 msk
Zeta Olivolja Fruttato
Salt och nymalen svartpeppar
Färsk timjan

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.