Knaprigt hirsknäcke

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

1tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Knaprig fröknäcke bakat på hirsmix och kikärtsmjöl. Knäcket får fin smak av äpple, kanel och tranbär.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 msk
tranbär
1/2 tsk
salt
2 1/2 dl
kokande vatten
2 dl
kikärtsmjöl
1/2 msk
kanel
1/2 tsk
bakpulver

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)
Tack!