Färgstark sallad på fem gryner

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)
1tim

Den här vackra salladen är Zetas femgrynsblanding smaksatt med pesto, rostade jordärtsskockor och toppad med tunt hyvlade polkabetor, rädisor och vindruvor.

Receptet är framtaget i samarbete med Green Kitchen Stories.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
jordärtsskockor
2 st
Mozzarella Di Bufala Campana (eller Zeta Mozzarella på komjölk)
4
polkabetor skalade
1 knippe
rädisor sköljda
ca 200 g
röda vindruvor halverade på längden
20 g
pinjenötter lättrostade
2 nävar
rucolasallad
Ett knippe
färsk basilika
Pestodressing
Juice från en halv
citron

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.