Färgstark sallad på fem gryner

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)
1tim

Den här vackra salladen är Zetas femgrynsblanding smaksatt med pesto, rostade jordärtsskockor och toppad med tunt hyvlade polkabetor, rädisor och vindruvor.

Receptet är framtaget i samarbete med Green Kitchen Stories.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3 dl
Zeta 5 Gryner
500 g
jordärtsskockor
2 st
Mozzarella Di Bufala Campana (eller Zeta Mozzarella på komjölk)
4
polkabetor skalade
1 knippe
rädisor sköljda
ca 200 g
röda vindruvor halverade på längden
20 g
pinjenötter lättrostade
2 nävar
rucolasallad
Ett knippe
färsk basilika
Pestodressing
Juice från en halv
citron

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Tävla om fina grytor och stekpannor från Smeg

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.