Couscous- och kikärtssallad med äppelvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
30min

Äppelbalsamico och apelsin ger en frisk, fruktig smak åt denna sallad med couscous, kikärtor och cashewnötter

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3 dl
torra couscousgryn
1 fpk
Kikärtor sköljda och avrunna
1-2
apelsiner i skinnfria klyftor
75 g
babyspenat
1/2 dl
gräslök fint skuren
1 dl
cashewnötter osaltade
Vinägrett
1/2 dl
Zeta Balsamico Äpple
1/2 dl
1/2 tsk
salt

Gör så här

Tips!

Gott till grillad kyckling

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.