Recept från Zeta: Couscous- och kikärtssallad med äppelvinägrett

Couscous- och kikärtssallad med äppelvinägrett

Äppelbalsamico och apelsin ger en frisk, fruktig smak åt denna sallad med couscous, kikärtor och cashewnötter

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 3 dl torra couscousgryn
  • 1 fpk Zeta Kikärtor

    Zeta Kikärtor

    Läs mer
    sköljda och avrunna
  • 1-2 apelsiner i skinnfria klyftor
  • 75 g babyspenat
  • 1/2 dl gräslök fint skuren
  • 1 dl cashewnötter osaltade
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.

Koka couscousen enligt anvisningen på förpackningen.

Blanda den med kikärtor, apelsinklyftor, spenat och gräslök i en skål.

Vänd ner vinägretten.

Smaksätt salladen med salt och peppar.

Strö över cashewnötter.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Gott till grillad kyckling

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.