Bulgur- och quinoasallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)
20min

En fräsch sallad med blandning av bulgur och quinoa. Passar som ensamrätt eller ett matigt tillbehör.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3 dl
Zeta Fullkornsbulgur och Quinoa Ekologisk
1
röd paprika tärnad
2 stjälkar
blekselleri tärnade
1/2
rödlök skivad
1/3
röd chili finhackad
1
vitlöksklyfta riven
1/2 dl
mynta hackad
2 dl
persilja hackad
1 burk
2 msk
kaprislag
1
citron det rivna skalet av
salt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.