Bulgur- och quinoasallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En fräsch sallad med blandning av bulgur och quinoa. Passar som ensamrätt eller ett matigt tillbehör.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
röd paprika tärnad
2 stjälkar
blekselleri tärnade
1/2
rödlök skivad
1/3
röd chili finhackad
1
vitlöksklyfta riven
1/2 dl
mynta hackad
2 dl
persilja hackad
1 burk
2 msk
kaprislag
1
citron det rivna skalet av
salt

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)
Tack!