Blåbärs- och citroncheesecake

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)

Vad tycker du?

8tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Cheesecake ai mirtilli e limone. En härligt fräsch cheesecake som är fylld av godheter och fibrer.

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

bitar/portioner
12
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pajskal
2 dl
rostade solroskärnor
150 g
färska dadlar urkärnade
1 tsk
vaniljpulver
1/2 tsk
salt
Fyllning
7 1/2 dl
cashewnötter blötlagda 4-8 timmar
2
ekologiska citroner rivet skal
1 dl
citron juice
1 1/2 dl
ljus agavesirap
1 tsk
vaniljpulver
3 dl
frusna blåbär tinade

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)
Tack!