Asiatisk spaghettisallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser

En korsning mellan det asiatiska och italienska köket. En väldoftande asiatisk spaghetti med chili, lime och koriander, toppad med räkor.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

100g
eller frysta färska haricots verts halverade på längden
100g
eller frysta färska sockerärtor strimlade
400g
färska räkor med skal
1/2
rödlök
1
röd chilipeppar skiva
1 kruka
färsk koriander grovt skuren
1-2
lime saft
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...