Zeta Spaghetti ägg Casa Di Luca
Spaghetti med 4 ägg per kilo mjöl ger hög proteinhalt på 14 procent, en härlig al dente-känsla och en fylligare smak. Bronsvalsningen ger en ruggad yta som suger åt sig såsen bättre. Denna spaghetti är något grövre vilket bidrar till en rustikare och större smakupplevelse. Pastaformen spaghetti, som betyder ”snöre”, har sitt ursprung i södra Italien medan traditionen att blanda ägg i degen kommer från norr. Den bästa av två världar i en och samma produkt helt enkelt!
Förpackningsstorlekar | 500 g |
Ingredienser | DURUMVETEMJÖL, ÄGG (20%). Kan innehålla spår av SOJA, BLÖTDJUR och SENAP. |
Avrunnen vikt | g |
Näringsvärden | Energi 1529 kJ, 361 kcal Fett 3 g Kolhydrat 68 g Protein 14 g Salt 0,10 g |