Zeta Salame Spianata Piccante
Hantverksmässigt tillverkad italiensk salami med het smak av svartpeppar och chili. Det ursprungliga receptet har sina rötter i regionen Kalabrien längst ner i söder i den italienska stövelns fot. Termen spianata syftar på formen att den lite tilltryckt och oval. Denna fantastiska salami passar utmärkt på charkbrickan och som aperitivo gärna tillsamman med inlagda grönsaker och oliver, men också i sallader, pastarätten eller på pizzan.
Ingredienser | Fläskkött*, salt, dextros, sackaros, kryddor, naturliga aromer, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250 och E252. Till 100 g färdig produkt har 124g kött använts. *Uppfött och slaktat i EU. |
Avrunnen vikt | g |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Kylvara max +8°C. Öppnad förpackning håller ca 3 dagar i kylskåp. |
Näringsvärden | Energi 1432 kJ, 345 kcal Fett 29 g Kolhydrat 0,9 g Protein 21 g Salt 4,7 g |