Zeta Radiatori Casa Di Luca
Casa Di Luca Radiatori är tillverkad av 100% italienskt durumvete, Kronos, enligt gammal tradition och tillverkad som den gjordes förr i tiden med ”trafila al bronzo”, det vill säga med bronsvalsar. Den här pastan är mycket lättare att koka perfekt ”al dente” och behåller det rätta tuggmotståndet genom hela måltiden utan att bli klibbig. Radiatori passar utmärkt tillsammans med både rinniga och krämiga såser.
Ingredienser | DurumVETEmjöl. Kan innehålla spår av SOJA. |
Avrunnen vikt | g |
Tillagning | KOKTID 6 MINUTER.KOKA PASTAN SÅ HÄR:Koka upp en stor kastrullmed vatten. För varje 100 grampasta behöver du 1 liter vattenoch ½ matsked salt. Häll i saltetnär vattnet kokar, och lägg sedani pastan. Rör om då och då. Låtden koka 6 minuter för al denteeller 7 minuter om du föredraren mjukare pasta. |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning förvaras torrt. |
Näringsvärden | Energi 1555 kJ, 367 kcal Fett 1,5 g Kolhydrat 73 g Protein 14 g Salt 0 g |