Utgående produkt
Zeta Fusilli Bucati Ekologisk
Zeta Ekologisk Fusilli Bucati har formats med traditionella bronsvalsar, trafila al bronzo, vilket ger en sträv och porös yta som bättre tar upp den goda såsen. Dessutom är pastan bakad på en blandning av riktigt bra ekologiska durumvetesorter med högkvalitativ gluten. Det gör att pastan behåller sin spänst och goda smak genom hela måltiden. Fusilli Bucati är en skruvad och ihålig pasta som kallas för ”såsälskarens pasta” på grund av sin förmåga att fånga sås i både skårorna och hålrummet.
Ingredienser | Ekologiskt durumVETEmjöl. Kan innehålla spår av SOJA och SENAP. |
Avrunnen vikt | g |
Ekologisk | Den här produkten är ekologisk. |
Tillagning | Koka upp en stor kastrull med vatten – för varje 100 gram pasta behöver du 1 liter vatten och 1/2 msk salt. Lägg i pastan. Rör om då och då. Låt den koka i 7 minuter om du vill ha den "al dente", eller 9 minuter om du föredrar en mjukare pasta. Sila pastan i ett durkslag, men låt inte vattnet rinna av helt. Häll tillbaka den i kastrullen och tillsätt lite olivolja - på det viset klibbar inte pastan och blandas lättare med din favoritsås. Servera gärna i djupa, varma tallrikar och glöm inte pastans bästa vän: osten. Välj mellan Zeta Grana Padano och Zeta Parmigiano Reggiano. |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning förvaras torrt. |
Näringsvärden | Energi 1516 kJ, 358 kcal Fett 1,5 g Kolhydrat 73 g Protein 12 g Salt 0 g |