
- Alla Zetas produkter för god medelhavsmat
- BreOliv
- Snacksortiment
- Produktnyheter 2019
- Olivolja
- Röror och antipasti
- Bröd och italienska kex
- Bönor
- Charkuterier
- Gryner och ris av baljväxter
- Kapris och sardeller
- Matlagningsolja
- Matlagningsvin
- Oliver
- Ost
- Pasta
- Pesto och pastasås
- Risottoris
- Tomater
- Vinäger
- Ekologiska produkter
Bli inspirerad av Zeta
Populära recept
Svarta bönor med grillad paprika
Svarta bönor, färdiga att äta som du snabbt blandar ihop med grillad paprika. Snabbt och gott tillbehör eller mellanmål.
BreOlivröra på crostini
Crostini bredd med en röra på BreOliv smaksatt med kapris, soltorkade tomater och sardellcrème är ett perfekt tilltugg på buffén eller innan maten.
Friterade grönsaker med sardelldipp
Friterad blomkål, brysselkål och salviablad med en umamifylld sardelldipp, servera som förrätt eller drinktilltugg på festen!
Rödbetskräm med fetaost
Smakrik kräm med fetaost och rödbetor. Perfekt som ett härligt tillbehör eller som en del av buffébordet.
Fritters med bönor
Små härliga fritters med vita bönor, parmesan, citron och ricotta. Perfekt som ett gott tillbehör eller som en del av en buffé.
Varma oliver med vitlök och oregano
Ugnsbakade oliver med färska kryddor. Perfekt som småplock före maten.
Endiver med apelsin
Stekt endiver med apelsin och rosmarin är ett gott tillbehör till det mesta. Prova med halloumi, krispigt bacon eller grillad kyckling.
Endivesnitt med mozzarellamix
Italienskt småplock med endiver, isad lök och mozzarella. Antipasti med en twist!
Kikärtor med smak av citron och provencal
Kikärtor, färdiga att äta, som du snabbt blandar ihop med citron och olivolja Provencal. Ett matigt tillbehör eller ett snabbt gott mellanmål.
Kidneybönor med smak av italiensk salladskrydda
Smaksatta kidneybönor, färdiga att äta, med salladskrydda är snabbt och mättande. Serveras som mellanmål, lunch eller som ett matigt tillbehör.
Linser smaksatta med citronoliver
Linser, färdiga att äta, som du snabbt blandar ihop med citronoliver, olivolja och gräslök. Matigt tillbehör eller ett snabbt mellanmål.
Sommargrönsaker och parmesan med tapenade
Färgglada primörer tillsammans med tapenade och parmesanost passar fint som aperitivo.
Capresesoppa
Capresesoppa är den varma varianten av den klassiska rätten Insalata Caprese. Mozzarellan smälter i den varma soppan och allt blir magiskt gott.
Mozzarella med persikor och rucola
En frisk, solig mozzarellasallad med persikor och rucola. Variant på en klassisk italiensk caprese.
Risotto med rött vin, rosésallad och rosmarin
Risotto al Vino Rosso - Mustigt röd risotto i färg och smak med röttvin, rosésallad och rosmarin.
Friterade grönsaker med sardelldipp
Friterad blomkål, brysselkål och salviablad med en umamifylld sardelldipp, servera som förrätt eller drinktilltugg på festen!
Grönsallad med parmesan och hallonbalsamico
Gör en sallad på rädisor, gröna blad och rödlök och krydda med en god vinägrett med hallonbalsamico
Varma oliver med vitlök och oregano
Ugnsbakade oliver med färska kryddor. Perfekt som småplock före maten.
Morotssallad med rädisor och spenat
En färgsprakande, knaprig och god sallad med morötter och rädisor.
Sparris med olivoljedressing
Denna lättkokta sparris med olivoljedressing passar lika bra till påskbuffén som till grillat kött eller fisk.
Färsk sparris med vinägrett och parmesan
Det italienska namnet på denna fräscha rätt är Asparagi freschi con salsa balsamica - lättsaltade, kokta sparris med parmesan och en klassisk vinägrett.
Grillad melonpizza med fetaost
Gott tillbehör till kyckling, kött, fisk eller allt grillat. Eller varför inte som en härlig sommarlunch tillsammans med ett gott bröd, fin olivolja och havssalt.
Grön Sparris med ljummen pancettavinägrett
Vinägretten är "kryddad" med bacon och rödlök och hälles över ett knippe grillad, grön sparris.
Socca med tryffelsalami och mozzarella
Socca är italiensk pannkaka gjord på kikärtor. Med tillbehör som tomatsås, tryffelmajonnäs, mozzarella och tryffelsalami blir detta en härlig italiensk förrätt eller en lite lyxigare lunch.
Parmesanostpaj
Smakrik parmesanostpaj som passar bra som tillbehör på till exempel kräftskivan. Går även utmärkt att servera som huvudrätt till en härlig sallad.
Hallon- och blåbärspaj med kikärtspajdeg
Ljuvligt god sommarpaj med hallon och blåbär som går minst lika bra att göra på vintern med frysta bär. Med en pajdeg på kikärtor.
Fetaostpaj med oliver och soltorkade tomater
Fetaostpaj med oliver och soltorkade tomater, en smakrik paj med kalamataoliver, spenat och fetaost och skal av fullkornsmjöl och olivolja.
Parmesanpaj med bladspenat och körsbärstomater
Den godaste ostpajen görs med parmesan. Gott på buffebordet eller tillsammans med en sallad.
Italiensk paj
Festlig paj med klassiska italienska smaker som mozzarella, parmesan, tomat och basilika.
Pasta Radiatori med zucchini, champinjoner och chili
Chili, zucchini, champinjoner, vitlök och pasta - med mycket parmesan på toppen!
Vegetarisk pastagratäng med zucchini
Vegetarisk smakrik pastagratäng med zucchini, strozzapreti och pecorino, som får sin krämighet från mascarpone. En härlig vardagsmiddag.
Spaghetti Aromatici – Örtdoftande spaghetti
En ljuvligt örtdoftande spaghetti med kapris och pinjenötter, toppad med smakrik pecorino.
Snabb Spaghetti Bolognese
Snabblagad och enkel spaghetti bolognese. Passar perfekt när man har ont om tid och vill laga en riktigt god spaghetti med köttfärssås.
Spaghetti med savoykål och bönor
En härligt mustig vegetarisk pastarätt med svarta bönor, oliver och savoykål. Toppas med nyriven parmesan och en smakrik olivolja.
Pasta Maccaronetti Bolognese
Köttfärssås med mycket grönsaker och kikärtor. Minska på köttet och få en härlig och mustig smak. Passar hela familjen.
Fiskgryta med pasta, saffran och vitt vin
Visst går det att göra en god fiskgryta med pasta! Vitt vin, saffran och tomat bidrar med sina goda smaker.
Pasta Mezze Maniche med getost och tomater
Pasta Mezze Maniche tillsammans med smulad getost och smakrika tomater. Lättlagad pastarätt med mycket smak och färg.
Pasta Fettuccine med vit och grön sparris
Någon gång kring maj skördas sparrisen. Då är den som allra finast och ljuvligt god i denna citron och persiljedoftande pastarätt.
Spaghetti al telefono
Pasta med tomatsås är en snabblagad middagsfavorit. Smält mozzarella blir till långa trådar.
Pasta Strozzapreti med rökt lax
Pasta med en härligt somrig smakkombination av rökt lax, ärtor och mynta.
Pasta Strozzapreti med fläsk och champinjoner
Strimlad fläskkotlett med svamp och doftande rosmarin - Cavatelli con carne e funghi.
Vegopizza med pesto, mozzarella och pecorino
Ett vegetariskt alternativ till den klassiska pizzan som toppas med olivolja, pesto, mozzarella och pecorino. Buon appetito!
Pizza med parmaskinka och rucola
Pizza med de bästa Italien har att erbjuda, lufttorkad skinka och krämig mozzarella.
Pizza Bianca
En klassisk vit pizza med ost och vitlök. Äts med fördel som den är eller toppas men grönsaker, skinka eller salami och några toppar vit tryffelolja.
Pizza Margarita
Klassisk enkel pizza med smakrik tomatsås och krämig buffelmozzarella. Avnjut den som den är addera din favorit toppning.
Tomatsås till pizza
Snabblagad tomatsås till pizza med plommontomater, parmesanost och basilika.
Pizza Capricciosa
En klassisk pizza med skinka och mozzarellaost. Perfekt som fredagsmiddag eller som tilltugg uppskuren i många bitar.
Italienska minipizzor med prosciutto crudo
Hembakta minipizzor med mozzarella, italiensk skinka och linser. Perfekt som tilltugg till fest och till vardags. Degen kan även användas till vanliga pizzor.
Pizza med getost
Getost är fantastisk som smaksättare och passar till många rätter. Här på pizza med oliver! En kombination du bara måste testa.
Tomatsoppa och pizzabullar
Mild och smakrik krämig tomatsoppa med matiga pizzabullar med pesto och mozzarella.
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med krämig buffelmozzarella och tomatsås. Servera med olika tillbehör som salami, pesto och färska kryddor.
Snabblagad familjepizza i stekpanna
Pizza med prosciutto och mozzarella som du enkelt och snabbt lagar direkt i stekpannan med bakpulver.
Pizzaknutar med het salami, vitlök och pesto
Små pizzamunsbitar med salami, vitlök och pesto som passar utmärkt som tilltugg till mingel och fest.