Tävlingar

Tävla om en resa till Italien

Grattis till vår vinnare Linda som vunnit 1:a pris i vår tävling med följande motivering.

 

”Någon här kommer tursam vara

Att en sväng till Rom få fara

Andra får stanna hemmavid

Och njuta av Sveriges sommartid

När havet ej längre värms av solen

Kan du ta dig en vända till poolen

När mörkret smyger sig på våra hus

Tänd då istället en lyckta med ljus

När vädret inte längre är milt

Sitt ändå ute, ta med dig en filt

Om vintern som kommer känns mörk och kall

Minns då hur sommaren fick dig på fall”

 

1:a pris Weekend i Rom för två personer. Värde ca 13 000 kr

  • Direktflyg med Norwegian t.o.r Stockholm Arlanda – Roma-Fiumicino (FCO) den 13-17 september, inklusive bagage.
  • Boende i dubbelrum inklusive frukost, 4 nätter på hotell Frattina 57 inkl frukost. Via Frattina, 57, Rome, 00187. Läs mer om hotellet här.
  • Sightseeing – Roms bästa sevärdheter med skandinavisk guide. Bokad till den 14 september med start kl 10.00. Läs mer om sightseeingturen här.
  • Värdecheckar från Zeta, värde 300 kr

2-10:e pris Värdecheckar från Zeta, värde 300 krTävlingsvillkor

För att tävla ska du vara bosatt i Sverige. Du, och din medresenär, måste vara över 20 år. Juryn består av Di Luca & Di Lucas och Resias marknadsavdelning. Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen pågår till 20/8 2017 och vinnaren kontaktas personligen senast den 1 september 2017. Vinnaren måste svara inom 48 timmar, annars kommer annan vinnare väljas ut. Vinnarens namn samt motivering kommer presenteras på Zeta.nu samt i Zetas sociala kanaler. Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredjepart eller lagrar personuppgifterna efter att tävlingen är slut.

Resan är den 13-17 september 2017 och går inte att byta mot annat datum, mot kontanter eller presentkort. Vinsten är personlig och får ej överlåtas. Vinnaren är skyldig att se till att giltigt pass är i ordning i god tid innan resan. Vinnaren är även ansvarig för att på egen hand ta sig till avreseflygplatsen och vara i god tid till incheckningen. Vinnaren står även för eventuella tillägg på resan som till exempel reseförsäkring och transfer t.o.r hotellet. Zeta eller Resia står inte för några merkostnader i samband med detta. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. För sightseeingturen reserverar vi oss för eventuella ändringar och icke förutsebara händelser då denna kan ersättas med liknande tur.

Vinnaren åtar sig att leverera en text (behöver inte vara lång) och en bild per dag under resan. Materialet ska användas för inlägg i Zetas och Resias digitala kanaler. Inläggen ska vara ett reportage från resan och kan handla om mat, sightseeing eller andra influenser från Rom. Innehållet får ej vara stötande. Zeta och Resia får utan att meddela vinnaren använda sig av samt redigera det skrivna materialet samt alla bilder tagna under resan (även i senare kampanjer).

Anställda på Di Luca & Di Luca AB eller deras familjer får inte delta i tävlingen.

Denna resa görs i stolt samarbete med Resia AB.

Resia AB är ett värderingsstyrt försäljningsbolag med tillgänglighet, kompetens och personligt engagemang i fokus. Verksamheten omfattar semesterresor, affärsresor och grupp- och konferensresor med försäljning i 45 butiker, online och på telefon. Hos Resia jobbar branschens vassaste resesäljare – deras passion, kompetens och långa erfarenhet av försäljning och resor är deras viktigaste konkurrensmedel. Företaget etablerades 1974, och är en av de dominerande aktörerna på den skandinaviska resebyråmarknaden.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNARNA HAR TILLDELATS SINA PRISER.

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.