Vegetariska grillspett med pesto

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 20min 13 ingredienser

Rostade grönsaksspett smaksatta med citron och rosmarin. Servera med hemmagjord pesto.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

små portioner
8 - 19
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Grillspett
1/2
aubergine
12-15
fina små potatisar
1
liten zucchini
1
röd paprika
1
gul paprika
1
citron, saft och det yttersta skalet
2 msk
hackad rosmarin
1
finhackad vitlöksklyfta
salt
nymald peppar
2 msk
panko ( eller ströbröd)
Pesto
1 kruka
basilika
1 dl
pinjenötter eller
skållade mandlar
1/2
vitlöksklyfta
1 dl
riven parmesan

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

Vad tycker du?

3 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...