Topping med grillad paprika och tapenade

  • Tillagning

En snabblagad, vegetarisk topping som passar perfekt på crostini, på en bruschetta, i en grönsallad eller som tillbehör till en varmrätt.

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Skölj matvetet och låt rinna av i en sil.

Låt paprikastrimlorna rinna av.

Lägg dem sedan att torka på dubbelvikt hushållspapper.

Blanda med vetet och tapenaden.

Servera som till exempel pålägg på en bruschetta.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Perfekt på Zeta Crostini, på en bruschetta, i en grönsallad eller som tillbehör till en varmrätt.

Skriv en kommentar till "Topping med grillad paprika och tapenade"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.