Varma mackor med prosciutto och soltorkad tomat

  • Tillagning

Använd gärna ett gott lantbröd och en god olivolja till denna goda smörgås med prosciutto och soltorkade tomater.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Stek brödskivorna i lite olivolja på båda sidor.

Lägg på plåt.

Lägg skinka och tomater på brödskivorna.

Krydda med svartpeppar och strö på rikligt med parmesanost.

Grädda i ugn på 220 grader ca 10 minuter.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Varma mackor med prosciutto och soltorkad tomat"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.