Varm bruschetta med burrata

  • Tilllagning

Ugnsrostad bruschetta med burratta toppad med solkyssta körsbärstomater och basilika. Servera som aptitretare eller som del av buffé.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Om du ska göra bruscetta själv: Sätt ugnen på 200 grader.

Skär baguette i tunna skivor och lägg upp på en plåt med bakplåtspapper.

Ringla över olivolja. Sätt in i ugnen i cirka 10 minuter eller tills bröden fått fin färg.

Rosta pistagenötterna i torr stekpanna. Hacka dem grovt.

Dela burratan med en gaffel eller riv buffelmozzarellan med fingrarna och lägg upp på bröden.

Garnera med tomater, citronskal och pistagenötter.

Salta och peppra, garnera med basilika.

 

 

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Varm bruschetta med burrata"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.