Våfflor med lax och parmesan

  • Tillagning

Matiga våfflor med lax, mascarpone och riven parmesan.

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Grädda 4 portioner våfflor från paket eller gör egen smet.

Finhacka lök och klyfta citronen.

Halvera gärna laxskivorna så är det lättare att forma fina rosor.

Dekorera våfflorna med lax, rödlök, citronklyfta och en klick mascarpone.

Riv över parmesan och lägg en lite dillvippa på och servera genast.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Byt ur vattnet i våffelsmeten mot vichyvatten så får du frasigare våfflor.

Skriv en kommentar till "Våfflor med lax och parmesan"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.