Våfflor med bär och mascarpone

  • Tillagning

Goda frasiga våfflor med bär och mascarpone.

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Grädda 4 portioner våfflor från paket eller gör egen smet.

Blanda mascarpone med florsocker till en jämn smet.

Dekorera våfflorna med hallonen eller andra bär och en klick mascarpone.

Pudra över lite florsocker och dekorera med citronmeliss.

Droppa över lite hallonbalsamico.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Byt ut vattnet mot San Pellegrino så får du frasigare våfflor. Får du inte tag i färska hallon kan du tina frysta hallon och blanda med lite florsocker och hallonbalsamico.

Skriv en kommentar till "Våfflor med bär och mascarpone"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.