Ugnsrostade rödbetor med fetaost

  • Tillagningstid

Fetaostens sälta och rödbetornas sötma i en härlig smakkombination.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson

RÖSTA PÅ RECEPTET (403)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 200 grader.

Skär betorna i klyftor.

Blanda i en ugnsfast form tillsammans med olivolja, timjankvistar och vitlök.

Krydda med salt och peppar.

Ställ i mitten av ugnen ca 30 minuter tills betorna är mjuka.

Droppa över balsamvinäger och ringla över olivolja.

Strö över fetaost.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Hittar man gul- och polkabetor kan man rosta dem och få en vacker färggrann rätt!

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.