Ugnsbakad portabello med vitlök och mozzarella

  • Tillagning

Ugnsbakade portabellosvampar med vitlök och timjan med ett täcke av smält mozzarella är en perfekt och lättlagad antipasti.

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Värm ugnen till 175 grader.

Ta bort foten på svamparna, lägg hattarna med undersidan uppåt på en plåt eller i en form.

Salta rejält på samtliga och lägg på de krossade vitlöksklyftorna och några timjanskvistar på fyra av hattarna.

Häll på rikligt med olivolja på samtliga.

Lägg timjan och skivad mozzarella på de fyra andra svamphattarna.

Sätt in i ugnen i 10-12 minuter tills mozzarellan smält och fått lite färg.

Garnera med lite extra timjan. Servera som antipasti.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Ugnsbakad portabello med vitlök och mozzarella"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.