Tortiglioni med grön olivcrème

  • Tillagningstid

Tortiglioni alle olive verdi. En krämig pasta med friska blad av rucola och söta körsbärstomater.

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Värm upp creme av gröna oliver tillsammans med 2 msk olivolja i en stor stekpanna.

Blanda ner ricottan och tomaterna.

Koka upp 4 liter vatten och salta rikligt.

Koka pastan enligt minutanvisningarna på förpackningen.

Rör ner den nykokta pastan i såsen och låt koka ihop.

Servera med riven parmesan, rucola, nymald svartpeppar och olivolja.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.