Tomatsalsa med koriander

  • Tillagning

Kryddig och fräsch tomatsalsa med koriander, lime och chili.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson

RÖSTA PÅ RECEPTET (50)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 4 färska plommontomater hackade, eller 1 burk Zeta Plommontomater (á 400 g), avrunna och hackade
  • 1 salladslök tunt skivad
  • 1/2 röd chili hackad
  • 1 kruka koriander bladen och späda stjälkarna
  • 1 saft från lime
  • salt
  • socker
  • svartpeppar
  • 4 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Blanda tomater, vitlök, salladslök, chili och hackad koriander och smaka av med lime, olivolja, salt, socker och peppar.

Låt stå och dra i rumstemperatur minst 30 minuter.

 

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Väljer du receptet som huvudrätt eller som tillbehör så blir det ca 4 portioner.

Skriv en kommentar till "Tomatsalsa med koriander"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.