Tomatsallad

  • Tillagning

Klassisk tomatsallad med mozzarella och basilika. Tomaterna får en intensiv smak när de doppas i kokande vatten och skalas.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Gör ett litet snitt vid kvistfästet på tomaterna och doppa dem i kokande vatten.

Ta upp och dra av skinnet.

Blanda med mozzarellabitar och basilikablad.

Häll över olivolja och smaka av med någon nypa salt och lite svartpeppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Tomatsallad"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.