Tiramisù med rabarber

RÖSTA PÅ RECEPTET (143)

(143)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 4 ingredienser

Somrig tiramisù med rabarber blir syrlig och fräsch. Italiensk klassisk dessert med smak av sommar.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rabarberkompott
1 kg
rabarber, skivade
2 ½ dl
strösocker
1 dl
torrt vitt vin
½
citron, pressad juice
Tiramisù
4
äggulor
5 msk
strösocker
2 burkar
Mascarpone, á 250 g
2
äggvitor
12 st
Vicenzi Vicenzovo Savoiardo kex, á 200 g

Gör så här

Tips!

En tiramisù blir extra god om den får vila över natten.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (143)

(143)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...