Tapenadebakad lax med quinoa

  • Tillagning

Ugnsbakad lax med ett täcke av tapenade som serveras med kokt quinoa med smak av olivolja och citron.

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 175 grader.

Bred tapenaden på laxbitarna och lägg dem på en plåt. Sätt in plåten mitt i ugnen i 15-20 minuter.

Koka under tiden quinoan enligt anvisningen på förpackningen, låt rinna av genom ett durkslag.

Skär paprikan i mindre bitar och rör ner i quinoan tillsammans med olivolja, pressad citron och oreganon.

Smaka av med salt och peppar.

Servera till laxen tillsammans med lite rucolasallad.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Tapenadebakad lax med quinoa"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.