Tapenadebakad gös

  • Tillagning

Luccioperca impanato al tapenade är det italienska namnet på denna enkla fiskrätt. Ugnsbakad gös med ett täckte av en klassisk tapenade.

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 175°C.

Bottna en ugnssäker form med olivolja.

Lägg fiskbitarna i formen.

Salta, peppra och fördela tapenade ovanpå.

Stek fisken i ugnen i 10-15 minuter och servera med en sallad eller ugnsbakade grönsaker.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Tapenadebakad gös"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.