Tagliatelle Carbonara

  • Tillagning

Carbonara görs på pasta, pancetta och ägg - med mycket svartpeppar och parmesan!

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt anvisning på paketet.

Stek pancetta och vitlök i lite av olivoljan.

Blanda grädden med 2 äggulor.

Blanda den stekta pancettan med nykokt tagliatelle och gräddblandningen.

Smaka av med salt, svartpeppar och lite parmesanost.

Lägg 1 äggula på varje portion och strö på lite extra parmesan.

Ringla över lite olivolja.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Tagliatelle Carbonara"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.