Syrad salladskål

  • Tillagning

Snabbsyrad kål som passar perfekt på en matig macka eller som tillbehör till kött eller fisk.

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Vänd ihop salladskål med vinäger, olivolja, salt och gräslök.

Smaka av med salt.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Det är alltid trevligt att ringla lite extra olivolja på toppen av den syrade salladskålen innan servering.

    Receptet ”Porchettamacka med syrad salladskål” är bra till picknicken eller utflykten. Du hittar receptet här i receptbanken.

Skriv en kommentar till "Syrad salladskål"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.