Svampsallad med Rostad vitlök- och citronvinägrett

  • Tillagning

Vinägretten på rostad vitlök och rivet citronskal ger smak åt svampen.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 200 g färska champinjoner tunt skivade
  • 50 g rucola
  • salt
  • svartpeppar
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Blanda champinjonerna och rucola i en skål.

Vänd ner vinägretten och smaksätt eventuellt med mer salt och peppar.

Rostad vitlök- och citronvinägrett:
Fräs vitlöken i lite olivolja i en stekpanna tills den fått färg.

Vispa ihop alla ingredienser i en skål, salta och peppra.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Svampsallad med Rostad vitlök- och citronvinägrett"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.