Svampbruschetta

  • Tillagning

En riktigt god svamptoast!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 4 skivor grovt, stenungsbakat bröd eller toast
  • 4 stora nävar t.ex. Karl Johan, kantareller, champinjoner blandad svamp tvättad och skuren i grova bitar
  • 2 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico
  • 1 msk smör
  • 1 schalottenlök fint tärnad
  • 2 kvistar bladpersilja fint strimlad
  • salt gärna havssalt
  • svartpeppar
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Rosta brödet i olivolja i en stekpanna.

Stek svampen gyllengul i olivoljan och avsluta med löken och smöret.

Salta och peppra.

Fördela svampen på brödet och strö över den strimlade persiljan.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Svampbruschetta"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.