Strozzapreti med tapenade, chili och persilja

  • Tillagning

Krydda pastan med chili, persilja och tapenade av oliver och kapris.

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt anvisning på paketet.

Fräs vitlök och chili i olivolja utan att det tar färg.

Blanda med den varma nykokta pastan, tapenade, persilja och riven ost.

Smaka av med citronsaft, svartpeppar och eventuellt lite salt.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Strozzapreti med tapenade, chili och persilja"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.