Stekt lax med tapenade

  • Tillagning

Stek lax i olivolja och toppa med grovhackad tapenade. En oslagbar smakkombination!

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Stek laxen i olivolja ca 2 minuter på varje sida.

Krydda med salt och peppar.

Lägg upp på fat eller tallrikar och lägg på tapenade.

Avsluta med lite hackad persilja.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Stekt lax med tapenade"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.