Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris

  • Tillagning

Knaperstekt lax med saffransdoftande fänkål med vitt vin. Passar både till vardag och fest.

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 175 grader.

Gör fänkålen enligt receptet.

Salta och peppra laxbitarna och stek dem i olivolja runt om så de får fin färg.

Lägg dem på en plåt eller ett fat och efterstek dem i ugnen i 10 minuter.

Servera dem med fänkålen och lite kapris.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.