Stekt gös med sås på cannellinibönor

  • Tillagning

Fisk och bönor går alldeles utmärkt ihop. I det här receptet har vi stekt gösen och serverar till det en sås på cannellinibönor, olivolja och vitlök.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Börja med såsen.

Fräs lök, vitlök och bönor i olivolja i en kastrull utan att det tar färg.

Häll på vitt vin och låt koka upp.

Tillsätt vatten, buljongtärning och timjan.

Låt koka ihop i 10 minuter.

Mixa sedan såsen slät och smaka av med salt och peppar.

Stek spenat och fisk i olivolja var för sig innan servering och krydda med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Stekt gös med sås på cannellinibönor"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.